Alle accessoires

ALLE ACCESSOIRES

Welke trampoline accessoires zijn er?

Trampoline accessoires nemen de afgelopen jaren flink toe. En dat is fijn! Want dan kunt u kiezen. Is uw randkussen versleten of is een veer aan vervanging toe? Bij Allplay Trampolines kunt u terecht voor alle trampoline accessoires. Zo hebben wij veiligheidsnetten, randkussens, beschermhoezen, trapjes, tenten en veel meer. Tegenwoordig zijn er ook accessoires te verkrijgen om het springplezier nog meer te vergroten. Denk hierbij aan een basketbalpaal of bounce-board. Neem een kijkje op onze website of kom eens langs in onze speciaalzaak in Bladel.

Veilig op de trampoline

“Doe je voorzichtig”, “Rustig aan”, “Kijk uit”, “Niet te hard”. Een aantal uitspraken die je in de zomer uit veel tuinen hoort komen. Trampoline springen is hartstikke leuk, maar moet wel veilig gebeuren. Onze fabrikanten besteden veel aandacht aan de veiligheid van hun trampoline’s. Door gebruik te maken van goede materialen voor hun constructies proberen zij telkens de veiligheid te verhogen. Zelf kunt u natuurlijk ook iets doen om de veiligheid te garanderen. Zo is alleen springen altijd veiliger dan met tweeën. Wilt u meer veiligheid? Dan kunt u er voor kiezen om een veiligheidsnet aan te schaffen. Zo voorkomt u dat uw kind van de trampoline valt.

Als specialist in trampoline accessoires zijn we ook actief in uw regio

Trampoline accessoires koopt u bij Allplay Trampolines. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze speciaalzaak in Bladel. Als specialist in trampoline accessoires zijn we ook actief in regio Veldhoven, Budel, Eindhoven, Reusel, Geldrop, Heeze, Son, Veghel, Uden, Valkenswaard, Helmond, Hapert, Weert, Tilburg, Oosterhout, Waalre, Aalst, Nuenen, Turnhout en meer!