Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Bij rondhethuis.nl geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen.

Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Dit kan door te bellen +31497387829 of te mailen info@allplay.nl

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@allplay.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Simpel, gewoon via onze webshop.

Wij leveren aan Nederland en België

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.Kosten in geval van herroeping:

1. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening.

2. Indien u een bedrag betaald heeft, zal Allplay.nl dit bedrag zo spoedig mogelijk, binnen 30 (werk)dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Verkeerd geleverd: Uiteraard zijn er geen kosten voor u als een product verkeerd geleverd is en vervangen moet worden.

Wanneer een product is gebruikt en dus niet nieuw en/of beschadigd is door uw toedoen kan deze niet meer zomaar retour. Overleg kan altijd en we zullen met een passende oplossing komen.