Jarenlange ervaring

JARENLANGE ERVARING

Allplay is al 16 jaar gespecialiseerd in zwembaden en trampolines van alle soorten en maten. Eerst als “van Gompel Trampolines”, nadien als allplaytrampolines.nl en rondhethuis.nl. We zijn gestart met de verkoop met advies voor trampolines in 1998. Inmiddels doen we dit alweer 20 jaar met alle plezier en volle inzet.

Vanaf het begin af aan specialiseren wij ons in goede veilige kwaliteit trampolines en ander speelgoed. Sinds 15 jaar zijn we ook bekend met alle soorten zwembaden. Voor de trampolines hebben we een aparte website www.allplaytrampolines.nl. Door de jaren hebben we veel modellen gezien en uitgeprobeerd. Inmiddels zijn er ook heel veel budgetmodellen bijgekomen. Deze kunt u op elke hoek van de straat kopen of online bestellen. Als u slim bent koopt u niet impulsief zomaar een trampoline. Kom eerst eens bij ons op het showveld de modellen bekijken en uitproberen. U hoort dan van uw kinderen dat er veel verschil zit in de diverse modellen. De keuze wordt dan iets makkelijker. En terecht, want de kinderen maken er uiteindelijk het meeste gebruik van. Als een trampoline niet goed springt dan wordt deze minder vaak gebruikt. Of erger, het model bij de buren springt veel beter! Dan heeft u een probleem.

Het model welk bij ons het meest wordt gekocht is de Hi flyer. Deze heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding. Volgens de kinderen springt deze na de Gymleader het beste. Ze zijn er in 4 maten dus altijd wel een maat die in uw tuin past. Neemt u meteen een trampoline mee dan krijgt u minimaal 25 euro korting op de prijs in de webshop. De meeste trampolines zijn zo verpakt dat ze in een auto passen als een deel van de achterbank plat kan.