Showveld

SHOWVELD

Kom naar ons enorme showveld en probeer ze allemaal uit

Bij het kopen van een trampoline heeft u veel keuze. Dit kan soms overweldigend zijn. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij ruim 10 modellen op ons showveld staan. Breng uw kinderen mee en laat ze een middag springen. Aangezien zij de meeste tijd besteden op de trampoline kunnen zij u vertellen welke trampoline het beste springt. In de tussentijd kunnen wij u voorzien van een passend advies voor elk budget en laten wij u de verschillende vormen en formaten zien. Alle modellen op ons showveld zijn ook beschikbaar als inground trampoline. Ook voor accessoires kunt u bij ons terecht, zoals een nieuw randkussen of beschermhoes. Wij hebben uiteenlopende formaten beschikbaar voor zowel rechthoekige als ronde modellen.

Ruim assortiment trampolines en meer

Als trampoline specialist bieden wij u een ruim assortiment trampolines. Wij werken met verschillende merken van hoge kwaliteit, zoals Etan, Avyna en Eurotramp. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zowel ronde als rechthoekige trampolines. Zoekt u liever een professionele trampoline? Geen probleem! Onze professionele trampolines zijn voorzien van hoge kwaliteit veren voor meer springplezier. Laat u adviseren in onze speciaalzaak in Bladel of neem een kijkje op onze website.

Als specialist in trampoline accessoires zijn we ook actief in uw regio

Heeft u advies nodig bij de aankoop van uw trampoline? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring. Kom langs in onze speciaalzaak te Bladel of neem telefonisch contact met ons op. Naast trampolines kunt u ook voor accessoires bij ons terecht. Wij geven u altijd een passend advies binnen uw budget. Als trampoline specialist in Bladel zijn we ook actief in regio Veldhoven, Budel, Eindhoven, Reusel, Geldrop, Heeze, Son, Veghel, Uden, Valkenswaard, Turnhout, Geel, Helmond, Hapert, Weert, Tilburg, Oosterhout, Waalre, Aalst, Nuenen en meer! Maar uiteraard ook in België.

bruce christianson 86an3jfibsy unsplash